Social

Adina Halas se va marita cu Daniel Onoriu

Adina Halas a fost ceruta in casatorie de iubitul ei, Daniel Onoriu. Nepotul celebrilor lautari Gabi Lunca si Ion Onoriu nu mai tine cont de traditia rroma si cere divortul dintr-o casatorie aranjata pe vremea cand era minor.


Planurile rapide de nunta ale Adinei cu Daniel sunt rezultatul scandalului declansat de Mihaela Onoriu, sotia inselata. Aceasta a acuzat-o in presa pe Adina ca a destramat o familie cu trei copii numai pentru bani. Daniel Onoriu spune insa ca Adina nu putea sa distruga o casnicie care nu exista, pentru ca de trei ani el traieste separat de sotia lui. Nu a divortat pana acum fiindca nu crede in acte.

PREJUDECATI

Adina Halas si Daniel Onoriu spun ca un an de zile s-au luptat cu prejudecatile familiilor si prietenilor lor. "Daca Adina ar fi vrut un barbat cu bani nu m-ar fi ales pe mine, un tigan cu opt clase", ne-a declarat Daniel. Inainte de a incepe o relatie cu Halas, Onoriu spune ca a incheiat toate socotelile cu fostele iubite. In 11 ani de casnicie el spunea ca avut foarte multe amante despre care sotia lui stia, dar nu o deranjau deoarece traditia il obliga pe Daniel se se intoarca acasa. "Probabil ca relatia cu Adina a suparat-o fiindca si-a dat seama ca pe ea o iubesc", ne-a declarat Onoriu. El mai spune ca nu si-a iubit niciodata sotia, dar o respecta pentru ca i-a daruit trei copii. De aceea i-a lasat Mihaelei o casa de 400.000 de euro, o masina de lux cu sofer si mai multe angajate care o ajuta la treburile gospodaresti si la ingrijirea copiilor.



MOMEALA

Cand s-a insurat , Daniel era un adolescent caruia nu-i lipsea nimic, iar parintilor le era teama sa nu "se golaneasca". Avea 17 ani cand tatal lui l-a trezit din somn si l-a anuntat ca i-a gasit o mireasa de 13 ani. Daca ar fi refuzat partida, Daniel ar fi fost dezmostenit. S-a supus dorintei parintesti, dar a cerut cadou de nunta o motocicleta.



CONDAMNAT

"Traditia mi-a nenorocit viata, dar copiii mei nu vor suferi din cauza traditiei", spune Onoriu. El asteapta momentul in care cei trei copii ai sai vor putea intelege de ce parintii lor nu sunt impreuna. In special fiul lui, in varsta de 10 ani, care pare sa-l condamne acum.



DRAGOSTEA DE VITEZA

Daniel Onoriu este un impatimit al vitezei, cu o colectie impresionanta de masini si motociclete de viteza pe care le echipeaza pentru curse. De altfel, iubitul Adinei Halas recunoaste ca investeste in pasiunea lui tot profitul adus de firma de constructii pe care o detine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea