Social

Acuze da, fotbal nu

Maniera in care s-a derulat partida CFR – Rapid, scor 1-0, a fost taxata de catre oficialii Stelei, care spun ca giulestenii nu au vrut sa-si apere sansele la Cluj

Primii care au contestat maniera in care se deruleaza partidele din Liga I au fost clujenii. Tinta lor era clara si se indrepta spre Steaua. De duminica seara este randul ros-albastrilor sa arate cu degetul. Spre CFR, spre Rapid si spre Dinamo, ultimele doua fiind acuzate ca nu au jucat corect contra ardelenilor.

"Va fi cel mai puternic campionat din ultimii 20 de ani!", se laudau vara trecuta mai-marii fotbalului romanesc, prevalandu-se de faptul ca echipa campioana va intra direct in grupele Ligii Campionilor si ca echipa de pe locul secund va juca turul trei preliminar al aceleiasi competitii.

De cand a inceput partea a doua a acestui retur, scandalurile s-au tinut lant si a trecut fotbalul in plan secundar. Intalnirea de duminica seara de la Cluj, dintre CFR si Rapid, nu a facut decat sa alimenteze ideea ca meciurile din Liga I nu se mai disputa chiar corect.

"Se pare ca Rapid nu si-a aparat corect sansele. Nu a luptat cu adevarat. Dupa cum au jucat giulestenii, mai ales dupa minutul 60, se pare ca nu-si mai doreau o repriza si pareau ca nu mai au chef", a spus Gigi Becali, finantatorul Stelei, la Kanal D.

De altfel, latifundiarul a simtit ca se intampla ceva, si la pauza meciului de la Cluj l-a sunat pe George Copos: "Am vorbit si cu el, dar si cu Taher, si i-am intrebat daca se joaca pe teren. Taher mi-a spus ca nu e blat. Apoi, i-am spus sa-i scoata pe Boya si pe Burdujan si sa-l bage pe Buga pentru a castiga".

Adrian Ilie : "Ii batem in 10 minute"

Managerul sportiv al echipei din Ghencea, Adrian Ilie, a comentat ironic prestatia alb-visiniilor din aceasta etapa: "Daca se va stabili continuarea partidei Rapid-Steaua, nu-mi fac probleme, o sa-i batem in 10 minute. La cum au jucat ei la Cluj, nu au nicio sansa". Si presedintele LPF, Dumitru Dragomir, are o versiune fata de meciul de duminica: "Meci disputat intre doua echipe puternice. Rapid nu a putut mai mult, a evoluat la potential maxim, dar CFR a fost echipa mai buna".

"Rapid a jucat doar la 45% din potential", s-a aparat Marian Rada , antrenorul giulestenilor, completat de Coman: "As vrea ca CFR sa ia campionatul pentru ca ei ne-au invins pe teren".

Declaratia portarului echi ­pei de langa grant nu a tre­cut neobservata: "Nu este exclus ca acesta (n.r. – Coman) sa se fi inteles cu CFR, si din sezonul viitor sa evolueze la Cluj. Nu mi se pare normal ca un jucator rapidist sa-si doreasca ca CFR sa ia campionatul".
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea