Social

# crima chisinau # alex mitachi #anastasia cecato

Acuzatii grave asupra actritei Anastasia Cecati: "Isi folosea fetita ca sa ii ia bani sotului"

Zilele trecute, o crima din Chisinau a socat lumea. Un tanar stomatolog in varsta de 34 de ani si-a omorat sotia cu sange rece, chiar in casa cu fiica lor de trei saptamani.

Imediat dupa ce a comis oribila crima, Alex Mitachi s-a aruncat in gol de la etajul 7 al imobilului. Inainte sa faca acest gest a trimis un sms nasului de cununie si i-a cerut sa aiba grija de fiica lui.

Alex Mitachi i-a taiat gatul sotiei sale, cu care, spun apropiatii, era in certuri de mai mult timp. Familia stomatologului sustine Anastasia s-ar fi casatorit cu Alex doar pentru bani. In urma cu ceva timp, actrita i-ar fi cerut bani pentru a-si deschide o clinica stomatologica in Dubai, acolo unde locuia in mare parte a timpului. Mai mult, parintii doctorului sustin ca pentru a-l lasa sa o vada pe fiica lor, Anastasia ii cerea lui Alex cate 1000 de euro. Anchetatorii au dezvaluit insa ca scandalul intre cei doi soti ar fi pornit din cauza geloziei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea