Social

#accident Muntenegru #supravietuitori accident muntenegru #marturii accident muntenegru

Accidentul din Muntenegru: "I-am spus sa incetineasca si ne-a luat in ras"

Marti, persoanele ranite in accidentul de autocar petrecut duminica in Muntenegru au fost aduse in tara, cu ajutorul unor avioane ale MApN. La urcarea in avion, unul dintre supravietuitorii acestui teribil accident a declarat ca soferul mergea haotic si cu o viteza foarte mare.

"Da, avea viteza mare. I-am spus sa incetineasca si ne-a luat in ras", a marturisit una dintre victimele accidentului din Muntenegru.

De asemenea, acest lucru a fost sustinut si de o alta persoana, care a povestit ca a fost aruncata prin geam in momentul in care autobuzul s-a prabusit in prapastie.

"Eu ma simt foarte bine. Avea in jur de 90 km/h. L-am rugat sa mearga mai incet si sa nu depaseasca, dar n-a ascultat. Drumul era uscat, plouase putin, dar se uscase... a incercat sa depaseasca o masina, am vazut trecand in viteza un copilas... cand s-a rostogolit a intrat in balans intai, dupa aceea s-a lovit de parapet, s-a dat peste cap. Eu am cazut prin fereastra. A incercat sa depaseasca intr-un loc in care nu avea voie", a declarat un alt supravietuitor.

Sursa foto: ziuanews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea