Social

#masina #accident Spania #cauze accident # morti accident spania # victime accident spania

Accident infiorator! 8 romani, intre care doi copii, au murit in Spania

Un accident cumplit s-a petrecut aseara, in Spania, in regiunea Valencia. Un microbuz in care se aflau noua romani s-a ciocnit cu un camion, apoi s-a rasturnat si a luat foc. Doar soferul a supravietuit, insa se afla in stare critica la spital.

Toate persoanele decedate faceau parte din aceeasi familie. Este vorba despre doi barbati, trei femei, un adolescent si doi copii cu varste de 6 si 9 ani, potrivit informatiilor publicate de digi24.ro. Soferul microbuzului a supravietuit, insa a fost transportat la cel mai apropiat spital cu rani grave. In urma testelor de sange, s-a stabilit ca acesta nu consumase alcool si nici droguri.

"Imaginile de la locul accidentului sunt ingrozitoare", au povestit ziaristii spanioli ajunsi la fata locului. "Situatia era atat de dramatica, incat echipelor de descarcerare le-au luat ore in sir pentru a afla exact cate cadavre se aflau in interiorul vehiculului carbonizat si pentru a le scoate de acoloa, noteaza El Pais.

In prezent, Garda Civila cerceteaza cauzele accidentului, iar autoritatile romane au luat legatura cu cele spaniole, dar si cu rudele din tara ale persoanelor decedate.

Foto: elpais.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea