Social

#accident dn1 #accident grav #accident

Accident grav pe DN1! 5 persoane au murit si alte 28 sunt grav ranite

Un accident grav de circulatie s-a produs in aceasta dimineata pe DN1, langa Ploiesti. O autobasculanta a intrat intr-un autobuz. In urma coliziunii cinci persoane au murit si alte 28 au fost grav ranite.

Accidentul s-a produs in jurul orei 6:15, pe centura de vest a municipiului Ploiesti. In autobuz se aflau 40 de persoane.

In urma impactului, autobasculanta care transporta nisip, a intrat in interiorul autocarului.

ISU a declarat cod rosu de interventii. La locul accidentului au ajuns 20 de ambulante si mai multe echipaje de politie. Circulatia a fost inchisa pe ambele sensuri, pentru ca ambulantele sa poata transporta ranitii.

Numarul victimelor din accidentul de pe DN1, transportate la Spitalul Judetean Ploiesti, este de 28, potrivit mediafax.ro.

Dintre acestia, doi se afla in stare foarte grava, suferind traumatisme cranio-cerebrale. Printre victimele se numara si o fetita de 9 ani si alti trei copii cu varste cuprinse intre 15 si 17 ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea