Social

#accident grav #raniti #dn1 #prahova #accident

Accident grav pe DN1: 2 morti si 8 raniti

Un accident grav a avut loc in aceasta dimineata pe DN1 in localitatea prahoveana Barcanesti. In accident au fost implicate un microbuz, un camion si o masina. In urma impactului doua persoane si-au pierdu viata si alte 8 au fost ranite, una dintre victime fiind transportata cu elicopterul la spitalul Floreasca din Bucuresti.

Potrivit primelor cercetari, impactul a avut loc intre camion si autoturism, care a intrat apoi pe contrasens si s-a lovit frontal de un microbuz.

"A fost un impact pe sensul de mers Bucuresti – Ploiesti, apoi camionul si autoturismul au ajuns pe celalalt sens. Au decedat soferul camionului si cel al microbuzului", a declarat Victor Gilceava, seful Politiei Rutiere Prahova, potrivit mediafax.ro.

Acesta a declarat, ca vitimele aflate in spital sunt toate din microbuz. Initial au fost anuntati 7 raniti, ulterior o persoana declarand ca si ea a fost ranita in accident.

La locul accidentului s-au deplasat mai multe ambulante printre care si un elicopter SMURD. Echipajele au preluat si transportat victimele catre spital. Doua dintre victime se afla in stare grava. Este vorba despre o femeie de 27 de ani, cu traumatism facial, si un barbat de 32 de ani cu traumatism toratic si traumatism cranio-cerebral. Alte sase victime, care au suferit multiple traumatisme.

"Vorbim de zece persoane implicate, din care doua decedate si opt ranite. Una dintre persoanele ranite a necesitat sa fie intubata si transferara de catre elicopterul SMURD catre Spitalul Floreasca. Este vorba despre un accident cu trei autovehicule: microbuz, un autoturism si o masina de transport marfa. Au fost trimise la fata locului opt ambulante si SMURD, plus elicopterul. Echipajele au consultat pacientii, doar ca pacienta preluata de elicopter era intr-o stare mai grava", a declarat pentru mediafax.ro Raed Arafat, secretat de stat in Ministerul Afacerilor Interne.

Sursa foto: stirileprotv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea