Social

#24 de raniti #autocar rasturnat #accident grav #accident

Accident grav cu 24 de raniti! Un autocar s-a rasturnat

Cel putin 24 de persoane au fost ranite intr-un accident de autocar. Acesta era plin cu turisti straini. Autocarul s-a rasturnat azi-noapte in nord-estul Spaniei. Potrivit primelor informatii in autocar nu se aflau turisti romani.

Potrivit presei spaniole, un autocar Eros Bus Travel ce mergea de la Lloret de Mar spre aeroportul El Prat s-a rasturnat, pe un bulevard periferic al Barcelonei, in zona „Ronda Litoral”, la ora locala 03:10, in timpul unei ploi torentiale, scrie libertatea.ro.

In ruma accidentului, ranitii au fost transportati la spital. Printre acestia se numara soferul si 23 de pasageri care se aflau la bord. Trei intre raniti se afla in stare grava, alti sase au rani mai putin grave iar 15 au suferit leziuni usoare.

La bordul autocarului se afla turisti din Belarus, Lituania, Irlanda, Polonia si Marea Britanie.

Potrivit ziarului spaniol El Periodico, cel mai probabil accidentul a avut loc din cauza ploii torentiale si a vizibilitatii reduse.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea