Social

#avioane pasageri #coliziune avioane #accident aviatic

Accident aviatic! Doua avioane cu pasageri s-au ciocnit pe pista VIDEO

Doua avioane cu pasageri, care se pregateau de decolare au intrat in coliziune pe pista aeroportului Ben Gurion din Tel Aviv.

Potrivit primelor informatii, niciun pasager nu a fost ranit, insa au trait spaima vietii lor. Acestia au revenit in siguranta pe terminalul aeroportului. In schimb, aeronavele au suferit avarii grave in partea din spate a fuselajului.

Cele doua avioane se pregateau sa decoleze si urmau sa aterizeze apoi in Berlin si, respectiv, in Roma.

Unul dintre cele doua avioane este un Boeing 737 ce apartine companiei germane German Wings. Acesta urma sa decoleze spre Berlin cand a intrat in coliziune laterala cu o aeronava a companiei israeliene El Al, care trebuia sa paraseasca pista cu destinaţia Roma doar câteva minute mai târziu.

Potrivit primelor informatii, de vina pentru producerea accidentului ar fi aeronava a companiei israeliene El Al, care trebuia sa paraseasca pista cu destinatia Roma doar cateva minute mai tarziu, scrie mediafax.ro.

Sursa foto: commons.wikimedia.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea