Social

#becuri #frigider #televizor #masina de spalat #curent #factura la curent

Un barbat, nevoit sa plateasca 28.000 de lei factura la curent

Un barbat din Arad a fost debransat de la sistemul de electricitate pentru ca a refuzat sa mai plateasca facturile cu sume intre 5.000 si 28.000 de lei, care i-au fost emise de compania de furnizare a curentului electric.

Barbatul spune ca a renuntat sa mai plateasca aceste sume exorbitante care reprezinta facturile de curent, pentru ca nu i se pare normal ca, pentru un apartament de 40 de metri patrati, in care functioneaza doua becuri, un televizor, o masina de spalat si un frigider, sa consume atat de mult.

"Sunt disperat, nu stiu ce sa mai fac. Am fost debransat de doua ori intr-un an de la curent pentru ca nu pot plati facturile. Sunt enorme. Eu nu am fabrica aici in casa, sa zic ca folosesc nonstop curent. Acum iar nu avem curent si e foarte greu. Copiii vin de la scoala si trebuie sa se grabeasca sa isi faca temele ina­inte de intuneric, ca apoi nu mai vad.

Ca sa avem lumina, avem o baterie de masina la care am legat un bec mic. Tot asa ne uitam si la televizor. E legat la baterie. Ziua o incarc la serviciu si pana dimineata e descarcata", a povestit Dumitru Grila, proprietarul casei.

Reprezentantii companiei de furnizare a curentului electric au declarat ca nu pot avea niciun punct de vedere pana nu se va face o ancheta.

Sursa foto: www.presalocala.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea