Social

#utilizari bicarbonat # dieta cu bicarbonat #dieta rapida #dieta #cum sa slabesti

Se intampla in Romania! A murit dupa ce a tinut o dieta cu bicarbonat

O femeie in varsta de 49 de ani, din judetul Vaslui, a murit dupa ce a tinut o cura cu apa, lamaie si bicarbonat. Ea a ajuns la Urrgente cu intestinul perforat si a murit 17 zile mai tarziu. Medicii spun ca dieta tinuta a influentat evolutia medicala a femeii. 

Elena Popa si-a pierdut viaţa după 17 zile de la o intervenţie chirurgicală realizată pentru tratamentul unor leziuni ale intestinului gros. A ajuns la Urgenta intr-o stare grava, cu varsaturi si stari de meteorism. Medicii au descoperit ca intestinul acesteia era perforat si au operat-o. Interventia parea sa fie un succes, insa, pe 6 octombrie, femeia a intrat in stop cardio-respirator si a decedat.

Elena Popa tinea de ceva timp o dieta cu bicarbonat, apa si lamaie. Combinarea acestora cu apa minerala si struguri a fost cea care a declansat tragedia, sustin apropiatii. 

Întrebat de reporterul „Adevărul” dacă între dieta cu bicarbonat urmată de pacientă şi afectarea serioasă a intestinului gros se poate face o legătură, directorul medical al Spitalului Judeţean Vaslui a subliniat că, în acest caz, dieta poate fi un factor favorizant al simptomelor pacientei. „Sigur că se poate face o legătură între această cură de slăbire intempestivă şi tabloul clinic al pacientei. Dieta este un factor favorizant pentru ceea ce s-a petrecut”, a mai declarat dr Lelia Croitoru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea