Social

# rezultate bac 2015 #rezultate bac #bac #fata violata Vaslui

A luat Bac-ul fata violata din Vaslui? Ce note a obtinut

Astazi, 1 septembrie, au fost afisate rezultatele examenul national de Bacalaureat, sesiunea de toamna (august-septembrie). Printre candidati s-a numarat si fata violata din Vaslui de sapte tineri. Iata ce rezultate a obtinut.

 

Rata de promovare in sesiunea august-septembrie 2015 a examenului maturitatii (inainte de depunerea/solutionarea contestatiilor) este de 24,1% (cu 1,83% mai mare decat in 2014).

In ceea ce o priveste pe Raluca, fata violata din Vaslui, ea a obtinuta nota 5 la limba si literatura, insa a picat Bacalaureatul deoarece a obtinut doar 1,8 la matematica si 3 la geografie.

Eleva poate depune insa contestatie, in speranta ca, dupa recorectare, sa obtina note care sa ii permite sa ia examenul.

Solutionarea contestatiilor se va efectua in zilele de 2 si 3 septembrie, iar rezultatele finale, dupa contestatii, vor fi facute publice vineri, 4 septembrie.

Rezultatele pot fi vizualizate aici.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea