Social

#avion prabusit Franta #avion prabusit #germanwings

A aparut prima filmare din interiorul avionului prabusit. Scenele sunt terifiante

O filmare extrasa de pe un card de memorie recuperat de la locul accidentului aviatic care a avut loc martea trecuta in sudul Frantei dezvaluie panica creata in aeronava in timpul prabusirii ei. Imaginile, desi greu de deslusit, au fost puse la dispozitia anchetatorilor.

Filmuletul, care potrivit evz.ro, are doar cateva secunde, a fost facut de unul dintre pasagerii cursei Germanwings, cu putin timp inainte de prabusire.

Sursa foto: telegraph.co.uk

Jurnalistii publicatiei Paris Match sustin ca l-au putut viziona cu ajutorul unei surse apropiate echipei de ancheta. Ei descriu scenele drept haotice si spun ca nicio fizionomie nu se poate distinge clar. Cu toate acestea, se aud tipetele de groaza ale pasagerilor care se pare ca erau constienti de tragedia ce avea sa urmeze.

Pe inregistrarea video se pot distinge voci care striga "Doamne Dumnezeule". Se aud si cel putin trei lovituri puternice, care au fost legate de incercarea pilotului de a sparge usa cabinei cu un topor. Imaginile se incheie brusc, cu o zgaltaitura puternica.

Si publicatia germana Bild confirma descrierea imaginilor. Cu toate acestea, anchetatorii neaga deocamdata descoperirea vreunei inregistrari video sau audio la locul dezastrului.

Aeronava prabusita martea trecuta avea 150 de oameni la bord.

Sursa foto: economica.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea