Recomandarea saptamanii

Castiga accesorii personalizate Men In Black 3

Castiga accesorii personalizate Men In Black 3
"Barbatii in negru" revin pe marile ecrane. In "Men In Black 3", agentii J(Will Smith) si K (Tommy Lee Jones) se intorc in timp. Mergi sa vezi filmul din 25 mai si inscrie-te la concurs. Poti castiga.

Vremea in Bucuresti

22° C

Min.:19° C

Max.:22° C

ploaie slaba

9544, asaltat de soferii care reclama semafoarele defecte

Categorii: Social
Marime text Minus_h Plus_h  
semafor
Semafoarele defecte sau gropile din carosabil fac subiectul celor mai multe apeluri primite la Dispeceratul Politiei Rutiere din capitala. 30% dintre soferii care suna la 9544 reclama defectiunile aparute la semafoare , care dau nastere la ambuteiaje. Nu putini sunt insa cei care suna pentru a comanda un taxi. De vina, spun politistii, este numarul asemanator cu cel al companiilor de taximetrie. "In situatia in care noi primim un semnal conform caruia este un semafor defect, in primul rand trimitem un agent de politie la intersectie si semnalam acest lucru serviciului de semafoare din cadrul administratiei", a declarat inspectorul Cristian Andries de la Brigada Politiei Rutiere. Pe langa zilnicele tamponari si altercatii din trafic, bucurestenii sunt nemultumiti de gropile din carosabil sau de lipsa capacelor de canal. Dispecerii Politiei Rutiere se mai confrunta si cu situatii in care trebuie sa refuze solicitarile cetatenilor. "Numarul nostru e foarte asemanator cu cel al companiilor de taxi si sunt apeluri zilnice in care cetatenii suna la noi", a mai spus Cristian Andries. La Dispeceratul Politiei Rutiere din Capitala se inregistreaza, in medie, 400 de apeluri pe zi. Afla care sunt cele mai importante stiri ale zilei intr-una dintre cele mai bune selectii de informatii. Aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale al Acasa.ro
Autor:
Sursa: Realitatea TV
Data: 2007-08-20
Print_icon Email_icon   Facebook_icon   Twitter_icon   Delicious_icon   Ym_icon  
Voteaza: 
Lloop-icon Vizualizari: 1135 Lchat-icon 8 comentarii Lstar-icon Rating: 0
8 comentarii "9544, asaltat de soferii care reclama semafoarele defecte"
User-icon Muscalu - 28.01.2011 11:17
Buna ziua, in intersectia de la Aviatorilor spre statia Charles de Gaulle semaforul nu functioneaza corect, in fiecare dimineata stam in autobuz si 20 - 25 de minute. La culoarea verde doar trei masini reusesc sa treaca.
User-icon Muscalu - 28.01.2011 12:01
In primul rand nu e frumos sa jignesti. in al doilea rand am sunat la 0219544, si m-au trimis la servici semafoare 021 9762, dar nu- mi raspunde nimeni. Nu ma jigni te rog frumos.
User-icon George - 28.01.2011 12:08
Salut, Muscallu! Scuze dar m-am obisnuit ca cei care comenteaza pe aici stirile sa fie doar niste copii care citesc pritre randuri si comenteaza aiurea doar sa se bage in seama. Mi-am dat acum seama ca esti un om matur din pricina faptului ca daca erai copil injurai si tu. Imi cer scuze pentru atitudinea mea.
User-icon Muscalu - 28.01.2011 12:23
Ok, iti accept scuzele, sunt foarte suparata ca ma chinui sa ma trezesc de dimineata sa ajung la program,si stau ore in traficul din bucuresti, am sunat, dar degeaba,asta e tara in care traim. O zi buna.
User-icon George - 28.01.2011 12:28
Stiu cum e in Bucuresti. Am fost de catev ori prin Bucuresti si am vazut cum se mergea bara la bara. Am vazut si un articol pe Youtube in care spune ca distanta de la Braila la Galati se parcurge in acelasi timp in care o masina din Bucuresti parcurge distanta de la un semafor la celalalt semafor.
Pagina 1 din 2
Adauga comentariul tau la articolul "9544, asaltat de soferii care reclama semafoarele defecte"
Sau
Logeaza-te pe facebook pentru a posta comentariul
Va rugam completati E-mail valid.
Va rugam completati Nume.
Va rugam completati E-mail valid.
Reset
Cei care au citit "9544, asaltat de soferii care reclama..." au citit si :
Bacalaureat 2012: Incep inscrierile

Bacalaureat 2012: Incep inscrierile

In intervalul luni, 28 mai - miercuri, 30 mai absolventii claselor a XII-a se pot inscrie la prima sesiune de bacalaureat din acest an. citeste mai departe »
Plimbari gratuite pe lacul Herastrau, luni si marti

Plimbari gratuite pe lacul Herastrau, luni si marti

Cele doua zile libere de luni, 30 aprilie, si marti, 1 mai, vor putea fi petrecute si in parcul Herastrau din Bucuresti, la o plimbare gratuita cu vaporasele. Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB) pune la dispozitie 5 vaporase cu o capacitate totala de 430 locuri. citeste mai departe »
Statuie  reprezentativa pentru barbatii romani, cu ocazia Zilei Barbatului

Statuie reprezentativa pentru barbatii romani, cu ocazia Zilei Barbatului

In parcul "Lumea Copiilor" din Bucuresti, chiar de Ziua Barbatului (5 mai), ar putea fi ridicata o statuie citeste mai departe »
Ce se intampla acum pe site
Angajatii ar putea merge in vacanta de Paste cu tichete de vacanta de la angajator
anonim a comentat la articolul Angajatii ar putea merge in vacanta de Paste cu tichete de vacanta de la angajator

acum 42 minute, 42 secunde

Angajatii ar putea merge in vacanta de Paste cu tichete de vacanta de la angajator
anonim a comentat la articolul Angajatii ar putea merge in vacanta de Paste cu tichete de vacanta de la angajator

acum 47 minute, 25 secunde

Cum sa il determini pe sef sa te placa
anonim a comentat la articolul Cum sa il determini pe sef sa te placa

acum 2 ore, 19 minute, 43 secunde