Social

#acces gratuit #evenimente weekend #evenimente bucuresti # unde mergem

9 evenimente cu intrare gratuita! Tu unde mergi weekendul acesta?

Vremea din acest weekend ne ajuta sa iesim la plimbare fara sa ne topim sub razele soarelui. Totusi, nu uitati de umbrela, intrucat sunt multe activitati gratuite de facut in Bucuresti si azi si maine. Iata cateva dintre ele:

Cărţi gratuite, în Cişmigiu

În Parcul Cişmigiu puteţi citi GRATUIT cărţi şi reviste, în spaţii special amenajate, puse la dispoziţie în cadrul evenimentului Copacul cu cărţi.

Sarbatoare pescareasca in IOR 

Bucureştenii sunt aşteptaţi în acest weekend în Parcul Alexandru Ioan Cuza, la un festin pescăresc organizat în cadrul Târgului Boieresc. Evenimentul are loc în zona Bisericii Maramureşene, iar vedeta evenimentului este carnea de rechin.

Bucureştii lui Caragiale, în Centrul Vechi

A patra editie a festivalului de teatru "Bucurestii lui Caragiale" continuă şi în acest weekend. Sâmbătă,  de la 20.30, Teatrul de Comedie vă invită la spectacolul La vita e Bella, iar duminică spectacolul Majorete (ora 20.00) şi D-ale carnavalului... la Globus, la Circul Globus.

Roaba de cultură în Parcul Herăstrău

Iata programul complet al festivalului:

Distractie in IOR 

Sâmbătă şi duminică, între orele 10.30-12.00, la „Foişorul Copiilor", compania „Coquette" va pune în scenă sâmbătă piesa de teatru pentru copii „Orăşelul poveştilor în pericol", iar duminică „MiniArtShow" va oferi un atelier creativ de confecţionat tamburine colorate şi de facepainting.

Concert în Parcul Drumul Taberei

Duminică, 5 iulie, începe seria de concerte din Parcul Drumul Taberei, programată până în luna septembrie, concerte oferite de Orchestra de Estradă „Angely'S", formată din absolvenţi ai Universităţii Naţionale de Muzică.

Zilele cartierului Cotroceni 

Sambata un târg cu obiecte lucrate manual va fi deschis până la ora 19.00, iar în jurul prânzului se vor desfăşura mai multe ateliere de creaţie pentru copii - pictură, explorare creativă, dar şi pentru adulţi - atelier motivaţional. La orele prânzului, va avea loc un concert de muzică braziliană şi românească interbelică, cu Gabriela Costa & Alex Man, pentru ca seara să fie dedicată jazzului instrumental, interpretat de Alexandru Arcuş şi Adi Stoenescu. Seara va fi încheiată cu proiecţia a două scurtmetraje documentare în aer liber - "Vibraţia", de Germain Kanda, şi "Stremţ 89", de Andra Puşcaş şi Dragoş Dulea, relateaza Mediafax.

Filme in Herastrau

Incepand de astazi, in Parcul Herastrau debuteaza CinePark unde veti putea urmari filme de boxoffice, gratuit, in spatiul amenajat la intrarea Charles de Gaulle.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea