Social

7 - numarul 1 in Romania

7 a devenit, in mod oficial, liderul ziarelor de calitate din Romania. Cu 777.300 de cititori pe editie, 2 pe care il citesti acum s-a distantat la 80.500 de cititori de urmatorul clasat.
Cifrele Studiului National de Audienta comunicate zilele acestea au confirmat trendul ascendent pe care s-a plasat 7 din ultimele 12 luni. Cifra confirmata pentru perioada 3 mai 2004-24 aprilie 2005 atesta 777.300 de cititori pentru fiecare editie a Jurnalului National. Asta inseamna cu 80.500 mai multi decat are urmatorul cotidian, Evenimentul Zilei, clasat pe locul 2. Diferenta fata de locul 3, ocupat de 0, este cu mult mai spectaculoasa si a atins pentru aceasta perioada cifra de 369.300.

PROFIL. Cea de-a 5-a crestere succesiva a Jurnalului National sondajele www .comunicatedepresa.ro/sna" title="SNA">SNA efectuandu-se pentru intervale de 3 luni confirma si cresterile in cele mai interesante segmente ale publicului. Astfel, in zona cititorilor cu studii superioare, colegiu sau scoala postliceala , 7 a mai castigat 10.600 de cititori, asta in timp ce segmentul de varsta 14-34 de ani s-a "intarit" prin sosirea a inca 38.000 de tineri cititori.

In ceea ce priveste veniturile, dintre romanii care castiga mai mult de 400 de euro lunar pe gospodarie, nu mai putin de 43.400 s-au adaugat selectului club al cititorilor Jurnalului.

In privinta domeniilor de activitate, cele mai semnificative cresteri se resimt la cititorii care activeaza in Comert si Servicii (peste 20.000 de noi cititori), urmate de domeniile Juridic, IT & Calculatoare si Finante, Banci, Asigurari.

Asta in timp ce segmentul intreprinzatorilor particulari si al salariatilor cu functie de conducere a crescut numeric cu inca 9.000 de persoane.

CONFIRMARE. Drumul pe care a pornit, acum un an, 7 este cel pe care intreaga echipa l-a dorit. Un drum care a inceput cu promisiunea unui milion de cititori pe editie si care se apropie, cu fiecare zi, de acest scop.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea