Social

#dezvoltare personala #persoane placute

5 trucuri care te ajuta sa te faci rapid placuta celor din jur

Stiai ca poti sa captezi atentia celor din jur fara sa spui un cuvant? Un zambet discret sau o ocheada bine gandita fac totul. Businessinsider.com publica o lista a gesturilor care te ajuta sa te faci placuta celor din jur.

1. Zambetul cuceritor

Specialistul in comunicare Leil Lowndes sustine ca trebuie mai intai sa privesti in ochi pentru o clipa persoana pe care o intalnesti si abia apoi sa ii zambesti prietenos. In acest fel, o vei convinge ca nu zambesti doar din complezenta.

2. Ochii "lipiciosi"

Imagineaza-ti ca ai ochii lipiti de interlocutor, iar atunci cand vrei sa iti muti privirea, fa-o lent, ca si cum ai face-o impotriva vointei tale.

3. Pozitia trupului

Atunci cand te intalnesti cu cineva, indreapta-ti cu totul corpul catre persoana respectiva si ofera-i intreaga atentie. Astfel, interlocutorul va intelege ca este special pentru tine.

4. Privirea interesata

Cand te afli intr-un grup, arunca o ocheada scurta catre persoana care te intereseaza, asa intr-un fel incat sa iti surprinda privirea. Fii discreta, nu insistenta.

5. Prieteni vechi

Un alt truc este sa iti imaginezi ca persoana pe care ai intalnit-o este un prieten vechi. Gandul acesta iti va genera reactii subconstiente ale corpului, cum ar fi arcuirea sprancenelor si relaxarea muschilor.

Sursa foto: healthworks.my

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea