Social

#dispret romani #limba maghiara #romani #ziua indragostitilor

4 lucruri pe care romanii le urasc. Esti de acord?

"Nu esti roman daca..." Asa pare ca ar trebui sa sune un top al lucrurilor pe care romanii le urasc, intocmit de site-ul matadornetwork.com si citat de Adevarul. Iata ce dispretuiesc romanii.

1. Mancatul legumelor in perioada posturilor, in special inainte de Craciun. Se pare ca, potrivit site-ului citat, de vina este apetitul romanilor pentru mancarea traditionala, compusa in principal din preparate din carne.

2. Statul la coada. Dupa experienta "Epocii de Aur", cei mai multi dintre romani nu suporta sa petreaca minute in sir la coada in supermarketuri.

3. Sarbatorirea Zilei Indragostitilor in detrimentul Dragobetelui. Exista o adevarata miscare anti Valentine’s Day, care promoveaza sarbatoarea romaneasca a iubirii, Dragobetele.

4. Salutul in ungureste. Editorii matadornetwork.com au mai ajuns la concluzia ca pe romani ii deranjeaza si sa auda vorbindu-se ungureste in Romania si ca totul ar porni de la faptul ca minoritatea maghiara solicita de ani buni autonomia Tinutului Secuiesc.

Tu care crezi ca sunt lucrurile pe care le urasc cel mai mult conationalii nostri?

Sursa foto: voceatransilvaniei.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea