Social

#reduceri #magazin online # preturi avantajoase #Black Friday in cuplu

3 magazine online cu preturi avantajoase tot anul, nu doar de Black Friday

De cativa ani, in Romania, sfarsitul lunii noiembrie poate fi caracterizat in doar cateva cuvinte: “reduceri de Black Friday”. Atat magazinele traditionale, obisnuite, cat si cele online isi pregatesc intens stocurile si se aprovizioneaza corespunzator cu produse diverse pentru a le putea oferi cumparatorilor o gama cat mai variata de articole, precum si discount-uri tentante.

De cele mai multe ori, insa, preturile mici dispar la fel de repede precum au aparut, pentru ca Black Friday este un eveniment ce tine doar cateva zile.

In cele ce urmeaza, iti prezentam 3 magazine online care pun la dispozitie produse si servicii utile pentru toata lumea, preturile oferite fiind avantajoase pe tot parcursul anului, nu doar de Black Friday.

Books-express.ro

Libraria online Books Express are incluse in portofoliu pentru 5000 de volume din toate domeniile de activitate, indiferent ca vorbim despre carti de medicina, de IT si stiinte, de business, dezvoltare personala, ori de fictiune sau lifestyle. In plus, sunt disponibile chiar si carti de colorat pentru adulti la Books Express, acestea fiind tot mai cautate in ultima perioada in intreaga tara.

Intrucat isi doreste sa ofere carti de calitate si cat mai diverse, Books Express comercializeaza volume in romana, engleza, franceza, italiana, germana, spaniola sau olandeza, toate acestea putand fi comandate la preturi foarte bune de pe site-ul books-express.ro. Reducerile oferite pornesc de la -10%, iar comenzile sunt livrate intr-un timp foarte scurt.

Acaju

Te afli in plin proces de redecorare a apartamentului sau te-ai mutat in casa noua si te ocupi de amenajarea sa? Magazinul online Acaju reprezinta solutia ideala daca esti in cautarea unui site unde poti sa gasesti piese de mobilier si accesorii de calitate pentru propria locuinta. Cu o experienta bogata in domeniu, Acaju pune la dispozitie coltare de living, seturi de canapele si fotolii, mobila pentru dormitoare, saltele de toate tipurile, scaune de birou si mobilier pentru baie.

Produsele comercializate sunt fabricate de producatori de top la nivel international, materialele folosite fiind de cea mai buna calitate. In plus, Acaju ofera preturi promotionale la zeci de articole.

eMenatwork.ro

Continuand in aceeasi directie, cea a amenajarilor interioare, magazinul online eMenatwork.ro este un ajutor extrem de util in cazul in care ai nevoie de materiale de constructii si produse pentru casa si gradina. Pe acest site poti sa gasesti foarte rapid o multime de lucruri, de la obiecte sanitare, modele deosebite de parchet, tapet, usi de interior glisante sau cu balamale, din lemn sau sticla sau corpuri de iluminat, pana la scari din aluminiu, tavan fals, ventilatoare, materiale electrice sau garduri.

De asemenea, pe site-ul eMenatwork.ro a fost creata o categorie speciala, numita “Know-How Center”, unde specialistii companiei pregatesc constant articole interesante in care sunt prezentate modalitatile de montare si intretinere a produselor oferite. In acest fel, ai acces rapid la toate informatiile de care ai nevoie.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea