Social

#planeta Nibiru #sfarsitul lumii #biblie #apocalipsa

24 iunie 2018, ultima zi a omenirii? Ce spune Biblia si ce se intampla cu planeta Nibiru

Potrivit teoriilor conspirationale, 2018 este ultimul an al omenirii. De data aceasta, previziunile sumbre sunt facute de Biblie si nu de oamenii de stiinta sau de clarvazatori. Desi Sfanta Scriptura a fost studiata cu meticulozitate de secole, abia acum s-a descoperit ca in aceasta scrie ca sfarsitul lumii va fi pe 24 iunie 2018.

Teoria biblica prezice ca Apocalipsa va avea loc in aceasta vara. Mathieu Jean-Marc Joseph Rodrigue, teoristul conspirational care a facut descoperirea, a facut cercetari in Cartea Apocalipselor, unde a gasit un paragraf in care apare ca Sfarsitul Lumii va veni pe 24 iunie 2018.

"I sa dat autoritate sa actioneze timp de 42 de luni", este pasajul pe care Rodrigue il considera semnificativ. Acesta a adaugat numarului ziua recoltei si pretul si a obtinut data Sfarsitului Lumii.

Suna bizar, asadar, sansele de a apuca ziua de 25 iunie sunt destul de mari.

Nibiru – planeta care va lovi Terra

O alta teorie sustine ca in 2018 o planeta gigant va lovi pamantul si va duce la disparitia omenirii. Este vorba despre planeta Nibiru, cunoscuta si drept Planeta X, aceasta fiind de zece ori mai mare decat Pamantul.

Unul dintre cercetatorii care au emis aceasta teorie sustine ca schimbarile meteo sunt un semn prevestitor al Apocalipsei.

Desi aceasta trebuia sa loveasca Pamantul in noiembrie 2017, insa adeptii acestei teorii spun ca s-a amanat pentru 2018.

Ai crede ca NASA ar fi vazut-o venind, nu? De fapt, un om de stiinta de top al NASA a declarat deja ca este imposibil ca Nibiru sa existe. Daca acest lucru s-ar fi intamplat, fortele gravitationale ale planetei Nibiru ar fi atras deja Luna, producand astfel dezastre uriase in clima Terrei.

Tu ce faci de Sfarsitul Lumii?

Sursa foto: vox.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea