Recomandarea saptamanii

Castiga accesorii personalizate Men In Black 3

Castiga accesorii personalizate Men In Black 3
"Barbatii in negru" revin pe marile ecrane. In "Men In Black 3", agentii J(Will Smith) si K (Tommy Lee Jones) se intorc in timp. Mergi sa vezi filmul din 25 mai si inscrie-te la concurs. Poti castiga.

Vremea in Bucuresti

22° C

Min.:19° C

Max.:22° C

ploaie slaba

200.000 de elevi vor fi vaccinati impotriva virusului daca parintii nu se opun activ

Categorii: Social
Marime text Minus_h Plus_h  
vaccin

Parintii care nu doresc vaccinarea copiilor lor, vor fi nevoiti sa isi manifeste "explicit dezacordul", dupa publicarea la avizierul scolii a zilei de vaccinare .

Ministerul Sanatatii a decis ca 200.000 de elevi vor fi vaccinati cu Cantgrip fara consimtamantul explicit al parintilor.

"Se va face o informare, prin avizier: "Maine se va face vaccinarea. Parintii care nu sunt de acord cu vaccinarea sunt rugati sa-si exprime dezacordul". Daca nu va exista acest dezacord, vaccinarea se va face automat", a declarat, pentru Gandul, profesorul Adrian Streinu Cercel, secretar de stat in Ministerul Sanatatii.

Copiii intre 6 si 15 ani vor fi vaccinati dupa finalizarea testelor clinice, la sfarsitul lunii ianuarie.

Daca pana acum unii medici de familie au fost reticenti in a participa in campania de vaccinare, ei ar putea fi chiar obligati sa faca acest lucru. Reprezentantii Ministerului Sanatatii au explicat ca medicii care isi vor mentine pozitia ostila fata de vaccinare vor fi sanctionati, fara sa dea mai multe precizari.

Pana la inceputul lunii ianuarie, doar 210.000 de romani au consimtit sa fie imunizati cu Cantgrip, dar cererea de vaccin a crescut foarte mult dupa moartea controversata a actorului Toni Tecuceanu , despre care Streinu-Cercel sustine ca s-a datorat gripei AH1N1.

Citeste si

Carcotasul Toni Tecuceanu, folosit pentru a convinge romanii sa se vaccineze?

Produse recomandate
Autor:
Data: 2010-01-13
Print_icon Email_icon   Facebook_icon   Twitter_icon   Delicious_icon   Ym_icon  
Voteaza: 
Lloop-icon Vizualizari: 2013 Lchat-icon 12 comentarii Lstar-icon Rating: 4.33
12 comentarii "200.000 de elevi vor fi vaccinati impotriva virusului..."
User-icon GIULIA - 13.01.2010 15:54
Cred ca aceasta gripa porcina... virusul AH1N1 este o mare minciuna, mai rau e faptul ca s-a creat o isterie nationala... nu-mi fac vaccinul pt ca sa umflu buzunarele celor care l-au produs, cred ca undeva este un interes de a castiga ceva. Si mai am o nelamurire: de unde se stie cand va veni valul al 3-lea de gripa?!!!! Nu te duce gandul ca totusi e ceva programat? Ca e o conspiratie chiar?!!
User-icon Iuli - 13.01.2010 19:55
Oameni buni! Pai daca medicii nu sunt in stare sa spuna clar ca vaccinul este necesar si ramane ca parintii sa hotarasca, ceva nu se leaga. In caz ca pateste ceva copilul se va spune: ati avut posibilitatea sa refuzati vaccinul. Deci, se face pe raspunderea fiecaruia. Este clar ca suntem cobai. Care parinte nu se gandeste la sanatatea copilului! Dar cat de informati sunt unii parinti? Este clar ca cineva vrea Romania fara pensionari, batrani, copii, adica fara cei inapti de munca. Dumnezeu cu noi, sa ne fereasca, ca si pana acum, de rele!
User-icon Gabriela - 13.01.2010 20:04
Sa-l fereasca Dumnezeu pe cel(cea)care imi va vaccina copilul fara acordul meu.Sa faca ei vaccinurile si sa ne lase pe noi in pace.De ce in alte tari nu se mai aude nimic despre asa zisa gripa porcina?Toti sunt niste mincinosi.
User-icon olimpya - 14.01.2010 11:08
subscriu,gabriela.sa-l vad eu pe ala care se atinge de copilul meu fara sa ma intrebe.nu-i doresc.sanatate
User-icon ANNA - 13.01.2010 20:08
Poate ca cei vaccinati nu vor muri de gripa porcina, insa 99% pot face o raceala fatala stand la coada pt vaccin. Se stie ca acest vaccin (ca oricare altul) are si contraindicatii. Normal ar fi ca fiecare sa mearga la medicul de familie si sa solicite acest vaccin. Pentru cei care au deja boli de plamani este fatal. Iar daca acest vaccin are ca efect secundar o raceala (cu sau fara complicatii) de ce s-a ales tocmai acest anotimp? Oare nu ca sa se ascunda adevaratul efect? Santate tuturor, fara vaccin!
User-icon Victoria Crisan - 13.01.2010 22:10
Pagina 1 din 2
Adauga comentariul tau la articolul "200.000 de elevi vor fi vaccinati impotriva virusului daca parintii nu se opun activ"
Sau
Logeaza-te pe facebook pentru a posta comentariul
Va rugam completati E-mail valid.
Va rugam completati Nume.
Va rugam completati E-mail valid.
Reset
Cei care au citit "200.000 de elevi vor fi vaccinati..." au citit si :
Bacalaureat 2012: Incep inscrierile

Bacalaureat 2012: Incep inscrierile

In intervalul luni, 28 mai - miercuri, 30 mai absolventii claselor a XII-a se pot inscrie la prima sesiune de bacalaureat din acest an. citeste mai departe »
Plimbari gratuite pe lacul Herastrau, luni si marti

Plimbari gratuite pe lacul Herastrau, luni si marti

Cele doua zile libere de luni, 30 aprilie, si marti, 1 mai, vor putea fi petrecute si in parcul Herastrau din Bucuresti, la o plimbare gratuita cu vaporasele. Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB) pune la dispozitie 5 vaporase cu o capacitate totala de 430 locuri. citeste mai departe »
Statuie  reprezentativa pentru barbatii romani, cu ocazia Zilei Barbatului

Statuie reprezentativa pentru barbatii romani, cu ocazia Zilei Barbatului

In parcul "Lumea Copiilor" din Bucuresti, chiar de Ziua Barbatului (5 mai), ar putea fi ridicata o statuie citeste mai departe »
Ce se intampla acum pe site
Lista liceelor care au locuri la seral si la fara frecventa
oana a comentat la articolul Lista liceelor care au locuri la seral si la fara frecventa

acum 25 minute, 37 secunde

Angajatii ar putea merge in vacanta de Paste cu tichete de vacanta de la angajator
anonim a comentat la articolul Angajatii ar putea merge in vacanta de Paste cu tichete de vacanta de la angajator

acum 4 ore, 38 minute, 23 secunde

Angajatii ar putea merge in vacanta de Paste cu tichete de vacanta de la angajator
anonim a comentat la articolul Angajatii ar putea merge in vacanta de Paste cu tichete de vacanta de la angajator

acum 4 ore, 42 minute, 50 secunde