Recomandarea saptamanii

Castiga accesorii personalizate Men In Black 3

Castiga accesorii personalizate Men In Black 3
"Barbatii in negru" revin pe marile ecrane. In "Men In Black 3", agentii J(Will Smith) si K (Tommy Lee Jones) se intorc in timp. Mergi sa vezi filmul din 25 mai si inscrie-te la concurs. Poti castiga.

Vremea in Bucuresti

22° C

Min.:19° C

Max.:22° C

ploaie slaba

20.000 de romani din Spania isi pot schimba permisul de conducere auto

Categorii: Social
Marime text Minus_h Plus_h  
225x169
Pana la 20.000 de cetateni romani cu permis de rezidenta in provincia spaniola isi pot schimba deja permisul de auto, dupa intrarea in vigoare a acordului dintre Spania si Romania privind recunoasterea reciproca si schimbarea permiselor de conducere , relateaza miercuri publicatia El Periodico Mediterraneo, consultata de Rompres.

Pentru a putea incepe formalitatile, cel trebuie sa solicite o prima audienta prin internet sau formand numarul de telefon 902.300.175. La solicitarea schimbarii carnetului de conducere i se va cere numarul permisului de rezidenta, provincia spaniola in care locuieste si numarul permisului de conducere din Romania. Restul documentelor vor fi depuse in ziua fixata.

Aceasta masura era foarte asteptata, a afirmat Nicol Mitulescu, presedinta asociatiei romane din Castellon Asociacion Rumana Castellonense, deoarece romanii care conduc fara permis spaniol platesc amenzi de 450 de euro. Nicol Mitulescu a amintit ca de aceasta masura beneficiaza cetatenii care se afla in mod legal in Spania, dintre care jumatate au permis de conducere . Nu exista o data-limita pentru schimbarea permisului de conducere auto, adauga El Periodico Mediterraneo. (Rompres)

Autor: N
Sursa: Gandul
Data: 2006-01-05
Print_icon Email_icon   Facebook_icon   Twitter_icon   Delicious_icon   Ym_icon  
Voteaza: 
Lloop-icon Vizualizari: 3264 Lchat-icon 13 comentarii Lstar-icon Rating: 1.75
13 comentarii "20.000 de romani din Spania isi pot schimba permisul de..."
User-icon ionut - 14.02.2009 12:31
eu am cita de anul trecut din apr si mise spune in fiecare luna ca nu raspunde romania ce pot sa fac?
User-icon claudia drunea - 13.05.2009 21:58
eu sunt interesata de schimbarea permisului de conducere aici in spania deoarece pe 10 iunie imi expira. se poate schimba aici? multumesc anticipat!
User-icon Daniela - 11.11.2009 21:55
Am fost cu toate actele pentru a schimba permisul romanesc cu cel spaniol pentru ca am rezidenta in Spania dar mi-au zis ca de o jumatate de an autoritatile romane de la trafic nu contesta. Ce pot face? Unde as putea suna in Romania?
User-icon corina nistor - 20.11.2009 14:45
am depus actele la politia spaniola in iunie si nici acum nu am primit nici un raspuns ce pot face ,ei imi spun ca autoritatile romane nu raspund .acelasi lucru sa intimplat si cu permisul sotului.
User-icon machomen - 12.01.2012 09:13
Am permis auto Spaniol si expira astazi{12-01-'12}.Locuiesc in Romania de 2 ani,cum pot sa renovez permisul auto ???
Pagina 1 din 3
Adauga comentariul tau la articolul "20.000 de romani din Spania isi pot schimba permisul de conducere auto"
Sau
Logeaza-te pe facebook pentru a posta comentariul
Va rugam completati E-mail valid.
Va rugam completati Nume.
Va rugam completati E-mail valid.
Reset
Cei care au citit "20.000 de romani din Spania isi pot..." au citit si :
Bacalaureat 2012: Incep inscrierile

Bacalaureat 2012: Incep inscrierile

In intervalul luni, 28 mai - miercuri, 30 mai absolventii claselor a XII-a se pot inscrie la prima sesiune de bacalaureat din acest an. citeste mai departe »
Plimbari gratuite pe lacul Herastrau, luni si marti

Plimbari gratuite pe lacul Herastrau, luni si marti

Cele doua zile libere de luni, 30 aprilie, si marti, 1 mai, vor putea fi petrecute si in parcul Herastrau din Bucuresti, la o plimbare gratuita cu vaporasele. Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB) pune la dispozitie 5 vaporase cu o capacitate totala de 430 locuri. citeste mai departe »
Statuie  reprezentativa pentru barbatii romani, cu ocazia Zilei Barbatului

Statuie reprezentativa pentru barbatii romani, cu ocazia Zilei Barbatului

In parcul "Lumea Copiilor" din Bucuresti, chiar de Ziua Barbatului (5 mai), ar putea fi ridicata o statuie citeste mai departe »
Ce se intampla acum pe site
Lista liceelor care au locuri la seral si la fara frecventa
oana a comentat la articolul Lista liceelor care au locuri la seral si la fara frecventa

acum 23 minute, 24 secunde

Angajatii ar putea merge in vacanta de Paste cu tichete de vacanta de la angajator
anonim a comentat la articolul Angajatii ar putea merge in vacanta de Paste cu tichete de vacanta de la angajator

acum 4 ore, 36 minute, 10 secunde

Angajatii ar putea merge in vacanta de Paste cu tichete de vacanta de la angajator
anonim a comentat la articolul Angajatii ar putea merge in vacanta de Paste cu tichete de vacanta de la angajator

acum 4 ore, 40 minute, 37 secunde