Social

#cursa anulata #romani aeroport #romani Malaga

160 de romani, blocati in aeroportul Malaga!

Peste 160 de romani, printre care si trei copii, au ramas blocati ieri pe aeroportul Malaga dupa anularea unei curse Blue Air.

Zborul Malaga-Bucuresti, programat ieri seara la 19.40, a fost anulat din cauza unor controale suplimentare ale autoritatilor spaniole, care au constatat ca aeronava care efectua cursa nu avea toate documentele necesare, scrie digi24.ro.

Pasagerii au fost lasati sa astepte in aeroport timp de sapte ore, fara sa primeasca apa si mancare.

Initial zborul a avut o intarziere de patru ore, iar apoi a fost anulat.

Abia dupa trei ore pasagerii au fost dusi la hotel. Deocamdata, nu se stie daca astazi vor pleca din Spania si vor ajunge in sfarsit acasa.

O parte dintre pasagerii acestui zbor au fost anuntati ca la ora 17 va fi decolarea din aeroportul din Malaga.

Astazi, Blue Air a oferit explicatii despre intarzierea zborului Malaga-Bucuresti din 14 februarie 2017:

“In timpul formalitatilor de control inaintea decolarii, efectuate de catre comandantul aeronavei YR-BMC, ce urma sa opereze zborul BMS126 pe ruta Malaga - Bucureşti din data de 14 februarie 2017, a fost descoperita pe suprafata fuselajului o zgarietura, potential provocata de o bucata de gheata. In acel moment a fost solicitat ajutorul unei echipe tehnice pentru a face o evaluare preliminara, in urma careia s-a decis ca pentru siguranta pasagerilor avionul sa fie oprit de la zbor in vederea executarii reparatiei.

Pasagerii au fost transportati la hotel unde au primit cazare şi masa din partea companiei Blue Air, fiind informati ca plecarea se va amana pana astazi, 15 februarie 2017, la ora locala 17:00. Reprezentanta companiei noastre la Malaga a fost si este in permanenta in contact cu pasagerii.

Tinem sa precizam ca decizia intarzierii zborului s-a luat strict in interesul sigurantei pasagerilor, compania Blue Air asigurand toate resursele pentru cazarea si masa pasagerilor pe perioada asteptarii.

Initial s-a anuntat o intarziere de patru ore a cursei care trebuia sa decoleze de la Malaga la ora locala 19.30, dupa care cursa a fost anulata, fara prea multe explicatii. Oamenii erau nervosi si obositi si au fost transportati intr-un final la un hotel dupa inca trei ore. In total, au asteptat sapte ore pe aeroport”.

Sursa foto: digi24

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea