Showbiz

#album #muzica #preselectie #eurovision 2009 #sunny days #videoclip #zero #rock #pop

Zero - filmari la "Sunny Days" pe marginea lacului

Sambata trecuta, baietii de la Zero au filmat videoclipul pentru noul single „ Sunny Days ”. Personajele principale ale noului clip sunt Sanziana Negru , protagonista unor pictoriale incendiare din cateva reviste de profil, si actorul Valentin Brutaru. Regia este semnata de Dragos Buliga .

Laur, Oxi, Papu, Alex si Vlad, adica trupa Zero, au participat cu piesa „ Sunny Days” compusa de Play&Win, la preselectia nationala Eurovision din acest n. Desi nu ne vor reprezenta tara la Moscova, aceasta piesa le-a asigurat celor de la Zero o urcare cu 70 de pozitii in top Nielsen Airplay Chart , in numai o saptamana.

Tinand cont de versuri, in realizarea videoclipului, Dragos Buliga a urmarit un scenariu simplu care prezinta scenele unei povesti de dragoste. Pentru a ramane fidel registrului romantic pe tot parcursul clipului, acesta a ales ca actiunea sa se desfasoare pe marginea unui lac.

In primavara acestui an, trupa Zero isi va lansa albumul de debut care va include cele 2 single-uri scoase pana acum, „Come This Way” si „Amo Amo”, precum si hit-ul „Sunny Days”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea