Showbiz

#rock

Zeii metalului ataca Bucurestiul

Celebra formatie judas priest va sustine astazi la Bucuresti un concert pe scena din parcarea B din complexul Romexpo, in cadrul ultimei parti a festivalului B`Estfest intitulata sugestiv Aftershock.

Dupa succesul pe care l-au avut anul trecut cu Marilyn Manson si Alice Cooper, organizatorii evenimentului s-au gandit sa pregateasca o seara dedicata exclusiv iubitorilor de muzica rock. Astfel, avandu-l drept cap de afis pe Judas Priest , evenimentul din aceasta seara reuneste 5 trupe de rock autentic, pregatite sa incante iubitorii de gen.

Judas Priest vine pentru prima data in Romania, membrii formatiei declarand ca sunt foarte incantati sa cante in tara noastra, ba chiar cerandu-si scuze ca nu ne-au vizitat in tot acest timp.

Judas Priest vor sa guste din vinurile romanesti

"Scuze ca nu am putut ajunge la voi pana acum, dar a venit in sfarsit momentul ca voi sa luati parte la experienta Priest, iar noi sa traim din plin ceea ce are Romania de oferit!", a declarat unul dintre membrii Judas Priest.

Echipa Judas Priest a solicitat ca artistii sa aiba pregatita in cabine o selectie de vinuri romanesti vechi, atat albe, cat si rosii, precum si o sticla de vodca ruseasca. De asemenea, lista de cereri mai cuprinde specialitati din carne rosie, carne alba, dar si sortimente vegetariene, cafea cu diverse arome, multe salate, lasagna, carnaciori vegetarieni, gogosi, un blender si multe fructe si legume pentru sucuri.

Accesul la B`Estfest Aftershock se va face incepand cu ora 15.30 pe la poarta A1. Show-ul incepe la ora 16.00 cu o trupa originara din Ungaria, Wisdom. La 17.15 spectacolul continua cu romanii de la Thunderstorm, pentru ca la 18.45 sa urce pe scena Ross the Boss. La ora 20.15, regalul serii va fi dat de mult asteptata trupa de heavy metal, Judas Priest.

Conform organizatoriilor, evenimentul de vineri va aduna peste 10.000 de oameni. Pentru a evita cozile interminabile, va exista o echipa de 80 de oameni care se vor ocupa cu vanzarea rapida a bauturilor si 6 casierii duble de jetoane.

In plus, in cadrul spatiilor amenajate pentru achizitionarea de bauturi vor fi 30 de dozatoare de bere si 15 frigidere cu racoritoare, iar bauturile vor fi pastrate la temperatura optima 48 de ore inainte de inceperea evenimentului, in 2 containere frigorifice.

Biletele disponibile pentru acest eveniment se vor gasi la intrarea in incita Romexpo, la pretul de 90 de lei.

Judas Priest, o trupa etalon pentru miscarea heavy metal

Trupa de heavy metal, Judas Priest, a fost fondata in 1970, in Marea Britanie. Cu o activitate artistica de peste 30 ani, de-a lungul careia au lansat 15 albume de studio, 4 live-uri si numeroase colectii best-of, Judas Priest a influentat generatii intregi de artisti, fiind numiti "Gods of Metal" (Zeii Metalului-ului), avand vanzari de 35 de milioane de discuri.

Printre albumule consacrate ale formatiei se regasesc "Rocka Rolla" (1974), "British Steel" (1980), "Painkiller" (1990) si "Jugulator" (1997).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea