Showbiz

#rock

Zdob si Zdub si-au anulat o serie de concerte

Membrii si-au suspendat concertele pentru urmatoarele zile si asta pentru a se recupera dupa accidentul rutier in care au fost implicati saptamana trecuta.

"Pe parcursul a zece zile, membrii trupei Zdob si Zdub vor trece printr-o perioada de recuperare si vor fi nevoiti sa renunte la patru concerte." a informat Tatiana Slavova, managerul trupei.

"Speram ca, la 17 iunie, toti cei sase membri ai formatiei vor fi disponibili sa reia concertele, pentru ca, in aceasta zi, este programat un recital in Berna, inaintea meciului dintre nationalele Romaniei si Olandei, din cadrul grupelor Campionatului European de Fotbal", a incheiat aceasta.

Grupul Zdob si Zdub au fost astfel obligat sa renunte la concertele de pe 7 iunie , la sarbatoarea companiei Kievstar din Kiev, de pe 8 iunie , la Torino si de pe 9 si 10 iunie la Bucuresti.

Zdob si Zdub inlocuiti de Iris la "Cupa presei la cantat Tuborg"

Pe 9 iunie, Zdubii trebuiau sa sustina un concert in cadrul traditionalului Festival Tuborg, iar pe 10 iunie trebuiau sa sustina un recital la Hard Rock Cafe in cadrul "Cupei presei la cantat Tuborg". Acestia au fost inlocuiti de formatia Iris care a acceptat bucuroasa sa-i ajute pe membrii Zdob si Zdub si sa cante in locul lor.

Pierderi de 50.000 euro in urma accidentului

De asemenea, din cauza acestui accident trupa a suferit pierderi in valoare de 50.000 de euro si asta pentru ca in urma impactului s-au ales cu instrumentele muzicale deteriorate si cu microbuzul dedicat deplasarilor prin tara, complet stricat, fara posibilitatea de a fi reparat.

Trupa Zdob si Zdub a fost implicata intr-un accident rutier in noaptea dintre 6 si 7 iunie, la 25 km de Chisinau, la ramificarea Vadul-lui-Voda. Microbuzul in care se aflau membrii grupului s-a rostogolit de cateva ori.

Membrii trupei s-au ales cu taieturi din cauza geamurilor sparte, cu contuziuni si vanatai. Sunetistul Ion Moraru a avut de suferit cel mai mult, avand clavicula fracturata si 5 suturi pe cap. El va sta impobilizat in spital pentru o perioada de cel putin o luna. Ceilalti membri ai formatiei au fost externati din spital duminica.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea