Showbiz

#watchmen #jeffrey dean morgan #the comedian #alan moore #zach snyder #continuare #film #sequel

Zack Snyder lasa Watchmen fara continuare

Regizorul Zack Snyder a respins zvonurile potrivit carora ar urma o continuare a peliculei Watchmen. Snyder a spus ca un sequel ar strica tot farmecul filmului, scrie femalefirst.co.uk.

"Nu ma voi implica intr-un sequel sau prequel. Daca vor face unul? Nu prea vad cum ar arata. Munca este munca. Filmul acesta este despre idei”, a declarat Snyder.

Zack Snyder insista sa precizeze ca este imposibil sa faci o continure pentru ca au existat doar 12 editii ale benzilor desenate scrise de Alan Moore si Dave Gibbson, iar el s-a folosit de toate ideile posibile.

Snyder explica: "Ca sa faci o continuare inseamna sa repeti aceleasi idei sau sa modifici personajele, dar asta inseamna sa nu mai asculti de carte si sa mergi pe cont propriu. Sau ai putea sa creezi personaje noi – sau nu stiu ce. Pentru mine, din punct de vedere filozofic, nu are sens.”

Momentan, regizorul este preocupat cu noul sau proiect – sucker punch. Povestea filmului se invarte in jurul personajului Babydoll , care este captiv intr-o lume fantastica cu dragoni , bordeluri si bombaridere B-52.

Urmareste trailerul filmului Watchmen

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea