Showbiz

#cocaina #traficant #zac efron

Zac Efron - traficant de cocaina

Americanii nu imprumuta de la suedezi numai IKEA, ci si destul de multe filme, pe care vor sa le refaca in stilul propriu. Cel mai recent film suedez care va avea si o varianta americana este Snabba Cash, anunta Empire Online.

, este JW, un tanar care isi castiga existenta lucrand ca taximetrist si traficant de cocaina.

Efron, care incearca sa lase in urma imaginea de pusti de liceu din seria High School Musical, va interpreta rolul principal in remake -ul american si va fi si unul dintre producatorii filmului.

Deocamdata proiectul nu are atasat niciun scenarist sau regizor, dar producatorii vor sa inceapa filmarile cat mai repede din cauza unei clauze contractuale ce stipuleaza ca Warner va pierde drepturile, daca filmul nu va fi gata in cel mai scurt timp posibil.

Recent, alte doua filme suedeze cu succes international, Let the Right One In si The Girl with the Dragon Tattoo , au fost “importate” de americani, care au inceput deja productia la cele doua remake-uri.

Urmareste trailerul comediei 17 Again, unul dintre cele mai recente filme care il au ca protagonist pe Zac Efron:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea