Showbiz

#onorariu #johnny depp #serie #piratii din caraibe #zac efron

Zac Efron in Piratii din Caraibe 4?

Zac Efron , starul din seria se va alege cu cel mai mare onorariu din cariera sa de pana acum, dupa ce i s-a propus sa joace alaturi de Johnny Depp in , informeaza femalefirst.co.uk.

Cei de la Disney Pictures se pare ca intentineaza sa-l inlocuiasca in viitor pe Johnny Depp cu mai tanarul Zac Efron si sunt dispusi sa-i ofere 10 milioane de dolari pentru ca tanarul actor sa joace in cea de-a patra parte a seriei blockbuster Pirates Of The Caribbean.

“Disney stia ca Zac nu mai dorea sa joace intr-un alt film High School Musical , asa ca i-au facut o oferta pe care nu putea s-o refuze”, a declarat o sursa pentru revista americana National Enquirer .

Efron a devenit unul dintre cei mai cautati tineri actori de la Hollywood dupa succesul seriei High School Musical si s-a zvonit chiar ca l-ar putea inlocui pe Daniel Radcliffe in piesa Equus pe Broadway, insa actorul de 21 de ani a negat speculatiile.

Urmareste trailerul filmului High School Musical.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea