Showbiz

#me and orson wells #james bond #zac efron

Zac Efron a pus ochii pe James Bond

Zac Efron , devenit celebru dupa rolul din filmul , este hotarat sa-si largeasca orizontul actoricesc si a pus ochii , nici mai mult nici mai putin, decat pe James Bond.

Actorul in varsta de 22 de ani nu viseaza deocamdata sa-l joace chiar pe agentul 007 , dar isi doreste foarte mult sa fie un personaj negativ in celebra franciza.

“Sunt un mare fan James Bond. Mi-ar placea enorm sa joc personajul negativ intr-un film al seriei. Am vazut aproape toate filmele”, a spus ”, a adaugat vedeta din High School Musical.

Zac Efron se afla intr-un turneu de promovare al celui mai recent film al sau, Me and Orson Wells, in care interpreteaza rolul unui adolescent distribuit in piesa Julius Caesar pusa in scena de faimosul regizor Orson Wells in 1937.

Efron pare sa scape de imaginea pe care si-a creat-o pana acum jucand in filme cu adolescenti si demonstreaza in drama Me and Orson Wells ca se poate descurca si cu roluri serioase, prestatia sa in film fiind laudata recent chiar de regizorul Richard Linklater.

Urmareste trailerul filmului Me and Orson Wells:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea