Showbiz

#dana scully #gillian anderson #dosarele x #x-files

X-Files 3 - in curand pe ecrane

In timpul Festivalului de Film de la Sarajevo, gillian anderson a dezvaluit ca cea de-a treia parte a filmului " X-Files " se afla in productie, iar filmarile vor incepe in 2012, informeaza aceshowbiz.com.

Esecul filmului The X-Files: I Want to Believe, lansat in 2008, nu i-a impiedicat pe producatori sa se gandeasca la un nou film din acesta serie . Actrita principala, Gillian Anderson, a declarat ca cea de-a treia parte a filmului X-Files este in curs de materializare.

Ea a mai declarat ca filmul se afla in faza de productie, iar filmarile vor incepe in 2012. Actrita este nerabdatoare sa reintre in pielea agentului special FBI, Dana Scully .

In 2008, producatorul Frank Spotnitz declara la randul sau ca isi doreste inca un film din seria X-Files, insa realizarea lui depinde de vanzarile DVD-uluiĀ  The X-Files: I Want to Believe.

"Casa de productie va urmari vanzarile acestui DVD si de-abia la final va decide daca merita sa facem un alt film din seria X-Files", a spus Frank Spotnitz.

Urmareste trailerul filmul The X-Files: I Want to Believe:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea