Showbiz

#film #animatie #zorobabel #workshop #anim_est

Workshop de animatie la Anim'est 2009

Editia din acest an a Anim’est va gazdui timp de 5 zile un workshop de animatie. In perioada 5-9 octombrie, la Libraria Carturesti din str. Arthur Verona, Bucuresti, va dau intalnire trainerii de la Zorobabel - Belgia.

Workshop -ul de benzi desenate si filme animate Zorobabel a vazut lumina zilei in aprilie 1994, la initiativa unor creatori care au dezvoltat un proiect pedagogic ce-si propunea sa transforme animatia intr-o forma de educatie.

De aceea, unul dintre scopurile animatorilor de la Zorobabel este de a-i ajuta pe elevi sa inteleaga nu doar o parte din tainele realizarii filmului, dar si implicatiile sale sociale si culturale.

Caroline Nugues-Bourchat si Marie-Rose Vella vor incerca sa arate ca tehnica realizarii filmelor de animatie, care poate parea inaccesibila, nu este de neinteles.

Ele vor explica si vor pune in practica cu participantii fiecare dintre pasii de la o tema data la un film animat . Rezultatul workshopului, adica cele 15 creatii ale participantilor, vor putea fi vizionate la finalul lucrului.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea