Showbiz

#horror #comedie #drama #zombieland #zombie #woody harrelson

Woody Harrelson are probleme cu zombie

Actorul american Woody Harrelson se pregateste sa imparta pumni unei armate de zombie in urmatorul sau film, informeaza hollywoodreporter.com. Actorul va juca un rol principal in comedia de groaza, Zombieland , in regia lui Ruben Fleischer pentru compania Columbia Pictures.

Povestea din Zombieland se concentreaza pe aventurile a doi supravietuitori, care afla ce inseamna prietenia si salvarea sufletului intr-o lume distrusa de zombie. Woody Harrelson interpreteaza unul din cele doua personaje principale, un vanator de zombie numit Albuquerque.

Woody Harrelson este unul dintre cei mai solicitati actori de la Hollywood. L-ati putut vedea de curand in comedia Semi-Pro, iar in prezent lucreaza la productia lui Roland Emmerich, 2012. Anul acesta starul va aparea in nu mai putin de trei filme: drama Seven Pounds, thrillerul Transsiberian si drama Sleepwalking.

Starul a trecut si prin Romania, unde a filmat pentru pelicula Bunraku la studiourile MediaPro de la Buftea, alaturi de Demi Moore si Josh Hartnett.

Urmareste trailerul filmului Transsiberian.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea