Showbiz

#woody harrelson #cinema #hollywood #actor

Woody Harrelson a transformat Zombieland-ul intr-un spatiu verde

Woody Harrelson , un ecologist convins, a transformat platourile de filmare pentru pelicula Zombieland intr-un spatiu verde. Acesta a insistat ca va lucra la film doar daca regizorul Ruben Fleischer promite sa nu mai iroseasca atata energie atat de necesara mediului inconjurator, anunta femalefirst.co.uk.

Actorul chiar a sugerat ca tacamurile din plastic sa fie aruncate si toate farfurile, canile si paharele folosite sa fie biodegradabile. De asemenea, apa din sticlele de plastic a fost exclusa complet din program.

„Una dintre cerintele lui cu privire la acest film a fost sa lucreze intr-un spatiu cat mai eco posibil. Toate tacamurile au fost din metal si refolosite, in loc sa fie aruncate ca cele de plastic”
, a povestit Fleischer pentru FemaleFirst.

„Recipientele, cestile si paharele pe care le-am folosit au fost biodegradabile. Pur si simplu n-am folosit nimic din plastic. In loc de sticle de plastic, lucru pe care Woody il vede ca pe un mare pericol pentru mediul inconjurator, am avut un bidon mare de apa din care fiecare isi punea”
, a mai adaugat acesta.

Pe langa programul eco pe care l-a initiat actorul pe platourile de filmare, Woody a impus si o anumita dieta. „A mancat numai si numai produse naturale si cat se poate de vegetariene. A avut un bucatar doar al lui care ii facea in fiecare zi diverse mancaruri delicioase pe care le impartea cu noi. Sunt mult mai sanatos de cand il cunosc pe el. Si credeti-ma ca poate fi foarte convingator”, a incheiat regizorul Ruben Fleishcer pentru FemaleFirst.

Urmareste trailer-ul filmului Zombieland cu Woody Harrelson in rol principal:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea