Showbiz

#faima #winona ryder

Winona Ryder: "Faima poate impinge o persoana in pragul nebuniei"

este de parere ca poate impinge o persoana in pragul nebuniei, iar criticile negative pot fi traumatizante, scrie digitalspy.co.uk.

“Sa fii admirat si judecat sau sa citesti ceva negativ despre tine, te face la un moment dat sa gandesti: Ok, inseamna ca asa sunt sau asa ar trebui sa fiu. Totul devine foarte confuz”, a spus actrita pentru cotidianul The Mirror. Faima poate aduce o persoana in pragul nebuniei. Este adevarat”, a completat Ryder, incercand probabil sa explice incidentul de acum cativa ani cu hainele furate dintr-un magazin.

Winona Ryder a revenit de curand in atentie cu rolul din , unde joaca alaturi de Natalie Portman si Mila Kunis. Dar sustine ca nu luat niciodata inainte de acest film.

“Nu aveam experienta. Am vazut spectacole de , am vazut Spargatorul de nuci cand eram mica, dar cam la asta se rezuma tot ce stiam despre balet . Am avut o sedinta foto inainte de filmari pentru postere si chiar si asa a fost foarte dificil sa mentinem pozitia corecta”, a povestit actrita.

Trailer Black Swan :


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea