Showbiz

#winona ryder #sotie infidela #cheaters

Winona Ryder este o sotie infidela in Cheaters

Winona Ryder este gata sa-si relanseze cariera pe marele ecran cu un rol in noul film regizat de Ron Howard , anunta Hollywood Insider.

Actrita va interpreta rolul principal feminin din pelicula Cheaters in care joaca alaturi de Vince Vaughn si Kevin James. Pentru partitura sotiei infidele a personajului jucat de Kevin James, Ryder a dat doua probe si s-a luptat cu vedete precum Kate Beckinsale, Carla Cugino si Uma Thurman.

Cheaters este o comedie, dar nu urmeaza cliseul tipic barbat gras-sotie frumoasa, ci se concentreaza pe relatia de prietenie dintre personajele lui Vince Vaughn si Kevin James. Cand personajul lui Vaughn afla ca nevasta prietenului sau (Winona Ryder) l-a inselat pe acesta, el o confrunta direct pentru a decide daca ii va spune sau nu bunului sau prieten.

Filmarile vor incepe in mai la Chicago. Scenariul este semnat de Allan Loeb, iar regia de Ron Howard.

Winona Ryder a terminat recent filmarile la drama lui Darren Aronofsky, Black Swan . Filmul va fi lansat in aceasta toamna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea