Showbiz

#cascadorie #hancock #will smith

Will Smith despre cascadoriile din "Hancock"

Will Smith joaca in Hancock rolul unui supererou cu puteri fantastice, mai putin obisnuit. Desi poate zbura mai repede ca sunetul si nu poate fi doborat de gloante, Hancock este sarcastic si dispretuit de toata lumea pentru faptele sale reprobabile.

Will Smith insa, a avut si el probleme cu cascadoriile din film si a jurat ca nu le va mai repeta prea curand.

Intr-un interviu acordat site-ului Parade.com, Smith a explicat: "Filmam intr-o noapte si eu eram atarnat de niste cabluri la 25 de metri inaltime. Ma gandeam ce naiba fac eu acolo sus. Si dintr-o data am inceput sa alunec pe acele cabluri. La aproape doi metri de sol, cablurile franau. Atunci mi-am zis ca nu mai fac niciodata asa ceva. Data viitoare sa foloseasca CGI."

Actorul a mai marturisit ca nu a vrut niciodata sa zboare atunci cand era copil, dar totusi i-ar fi placut sa aiba superputeri. "Cand eram mic vroiam sa fiu puternic, sa pot ridica si muta diverse lucruri cu puterea mintii. Nu mi-a placut niciodata sa zbor", a mai marturisit Smith.

Cel mai recent film al lui Will Smith, Hancock, poate fi vazut de azi si in cinematografele noastre.

Trailer Hancock



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea