Showbiz

#pop #alte-genuri #soul #r&b #muzica #whitney houston

Whitney Houston se droga pana ce uita ca e artista

Intr-un interviu recent, Whitney Houston a declarat ca in perioada in care se droga nu-si mai amintea de statutul sau de cantareata.

Invitata in emisiunea lui Oprah Winfrey , cantareata a povestit despre traiul ei alaturi de Bobby Brown si dependenta de droguri.

„Nu ma mai gandeam la cantat. Uitasem complet de viata de cantareata. Aveam multi bani la acea vreme", a marturisit Whitney Houston pentru show-ul „Oprah".

Whitney
a decis sa puna punct relatiei sale cu Bobby in 2008. Divortul insa s-a materializat un an mai tarziu. Cantareata a povestit cum fostul ei sot ajunsese sa fie gelos pe succesul obtinut in urma proiectului „ The Bodyguard ”.

„Era abuziv din punct de vedere emotional. Nu si fizic. Am crescut cu cei doi frati ai mei si as fi ripostat prin orice mijloace", a mai adaugat artista.

Interviul pe care l-a acordat Whitney Houston a putut fi urmarit de telespectatori in cadrul editiei din 14 septembrie a emisiunii „Oprah".

Whitney Houston - I Didn`t Know My Own Strength

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea