Showbiz

#300.000 de dolari #droguri #cocaina #whitney houston

Whitney Houston da 300.000 de dolari pe cocaina

Pentru cine credea ca Whitney Houston a renuntat la droguri, tabloidele americane vin cu o poveste noua despre cantitatile uriase de cocaina pe care vedeta le consuma.

Site-ul celebitchy.com preia de la The National Enquirer o poveste pe “surse” despre cum Whitney Houston arunca peste 300.000 de dolari pe an pentru a-si satisface nevoia de “prafuri”.

Desi a declarat anul trecut in timpul interviului cu Oprah ca a scapat de dependenta de droguri, Whitney este la fel de pasionata de ele ca si inainte. Mai mult chiar, un prieten din anturajul cantaretei sustine ca Houston era drogata chiar si in timpul interviului pe care l-a acordat lui Oprah.

In timpul turneului European al lui Whitney Houston, prietenii vedetei i-ar fi procurat acesteia cocaina in valoare de 6000 de dolari pe saptmana. Marlon David, un promoter din anturajul vedetei, a spus ca a fost martor la o livrare aranjata de prietenii divei pentru a-i face rost artistei de 200 de grame de cocaina in timpul turneului european.

“Whitney este un cadavru viu. Avand in vedere cantitatea de droguri pe care o consuma, Whitney nu va mai trai mult”, a spus Marlon David.

Whitney Houston si-a dezamagit fanii cu seria de concerte din Europa, cantareata fiind doar o umbra a divei de alta data, incapabila sa-si termine de cantat piesele. In plus, cantareata se confrunta si cu probleme de sanatate cauzate de consumul de droguri. Lui Houston i-au fost prescrise o serie de medicamente menite sa-i trateze afectiunile respiratorii, iar acestea ii cresc apetitul si retentia de apa in corp.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea