Showbiz

#marketing #minciuna #emisiune #oprah winfrey #whitney houston

Whitney Houston a mintit-o pe Oprah

In interviul exclusiv pe care Whitney Houston l-a acordat lui Oprah Winfrey , diva pop a spus o multime de neadevaruri in incercarea de a-si promova noul album, informeaza showbizspy.com.

Whitney a vorbit despre lupta sa cu dependenta de droguri, insa alte surse au dezvluit ca aparitia cantaretei in emisiunea lui Oprah a fost doar o strategie de marketing.

“Parea ca Whitney a fost antrenata inainte de a merge in fata camerelor de filmat. Vorbea soptit intr-un mod ciudat si se incurca in propriile minciuni. Interviul lui Whitney din emisiunea lui Oprah Winfrey a fost o mare minciuna ”, a declarat o sursa.

Expertul in limbajul corpului , Patti Wood, a comentat pentru revista Enquirer prestatia lui Whitney Houston. Psihologul crede ca diva s-a dat de gol in momentul in care Oprah a intrebat-o daca in prezent mai este dependenta de droguri.

“Nu, doamna” a raspuns Whitney, insa a facut o pauza mare, iar vocea i-a devenit afectata a observat Patti Wood. “Whitney a clipit, ceea ce inseamna ca s-a retras. Apoi si-a strans pumnii si i-a dus la piept. Stia ca nu a spus adevarul”, a mai adaugat Patti Wood.

Whitney Houston- I will always love you

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea