Showbiz

#i didn't know my own strength #lansare #cantec #piesa #album #whitney houston

Whitney Houston a lansat o melodie noua

Inainte de lansarea albumului in septembrie, Whitney Houston isi incanta fanii cu o piesa proaspata, "I Didn't My Own Strength", relateaza aceshowbiz.com.

O a lui Whitney Houston a fost lansata pe internet zilele acestea, .

" I didn't know my own strength / And I crashed down and I tumbled/But I did not crumble/ I got through all the pain/ I didn't know my own strength", sunt versurile pline de sensibilitate ale acestei melodii.

Piesa a fost scrisa de Diane Warren si produsa de David Foster. Melodia face parte de pe albumul I look to you, care se va gasi pe rafturile magazinelor de specialitate pe 1 septembrie. I Didn't Know My Own Strength este si piesa care va promova acest album.

Albumul I look to you va beneficia de doua lansari oficiale, care vor fi insotite de petreceri. Prima lansare va avea loc pe 21 iulie la New York, iar cea de-a doua pe 23 iulie la Los Angeles.

In planurile de viitor ale divei intra si cateva concerte pe care le va din toamna in Statele Unite si prin care va promova cel mai recent album al sau.
 
Whitney Houston -  Didn't Know My Own Strength:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea