Showbiz

Werner Herzog va regiza "The Piano Tuner"

, celebrul regizor german, stabilit in America, va scrie scenariul si va regiza un nou proiect cinematografic pentru compania Focus Features, The Piano Tuner. Filmul prezinta drama unui britanic din epoca Victoriana trimis intr-o calatorie in Burma sfasiata de razboi.

Inspirat de romanul de debut al lui Daniel Mason, lungmetrajul va spune povestea lui Edgar , un britanic trimis la sfarsit de secol 19 intr-un sat indepartat din Burma pentru a repara pianul stricat al unui colonel excentric . Drake se indragosteste de o localnica si de tara acesteia, dar situatia devine periculoasa cand ofiterul, care ii castigase pe localnici de partea sa prin intermediul muzicii, este suspectat de tradare de catre trupele sale. Pana in acest moment nu se cunosc alte date despre productia filmului si nici ce actori vor figura in distributie.

The Piano Tuner se inscrie in categoria filmelor de aventuri, iar Werner Herzog nu este deloc strain de acest gen de film, el semnand pelicule precum Rescue Dawn, Grizzly Man sau Fitzcarraldo. Noua pelicula va fi totusi cel mai important proiect in limba engleza al lui Herzog din ultimii 40 de ani.

Ultimul film ce poarta semnatura regizorala a lui Werner Herzog este Rescue Dawn cu Christian Bale si Steve Zahn in rolurile a doi prizonieri de razboi, care reusesc sa evadeze dintr-un lagar vietnamez in timpul conflicutului ruso-american.

Trailer Rescue Dawn


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea