Showbiz

#wanted #joc video #playstation #actiune

"Wanted" va ajunge pe Playstation

Compania Universal se lanseaza in afacerile cu jocuri video, odata cu intrarea pe piata a jocului Wanted , pe care il va finanta si produce integral.

Cum Wanted este unul dintre cele mai profitabile filme ale anului, iar regizorul Timur Bekmambetov lucreaza deja la scenariul unei continuari a peliculei de actiune, cei de la Universal s-au gandit sa-l transpuna si pe Playstation. Jocul Wanted va fi unul dintre cele mai importante din cele care vor fi lansate de Universal.

Wanted va fi disponibil in varianta pentru PC, Playstation 3 si Xbox 360, iar bugetul va fi de cateva zeci de milioane de dolari. Jocul va beneficia de cateva din efectele speciale din film, precum traiectoria curbata a glontului si actiunile in slow-motion ale personajelor. Actiunea din joc vine in continuarea celei din film si se va concentra pe personajul principal, interpretat in lungmetraj de actorul James McAvoy.

Jocul Wanted va fi lansat cel mai probabil la sfarsitul acestui an sau la inceputul lui 2009, odata cu lansarea pe DVD a filmului original.

Trailer Wanted



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea