Showbiz

#liceu #sedinta foto #vunk #rock

Vunk a intrerupt examenul de corigenta dintr-un liceu bucurestean

Trupa Vunk a petrecut saptamana trecuta cateva ore in cabinetul de muzica al liceului Al. Vlahuta, din Bucuresti si nu pentru a da niste corigente, ci pentru o super foto .

In urma shooting-ului se va alege imaginea care va fi folosita drept coperta viitorului album Vunk, numit Ca pe vremuri. Sedinta foto a fost realizata de Edward Aninaru.

"Am avut emotii foarte mari, pentru ca in aceeasi clasa in care am facut pozele, am pus prima data mana pe o chitara. Si tot acolo, in clasa a 3-a, l-am cunoscut pe Nicu, bateristul trupei, impreuna cu care am infiintat grupul scolii si, cativa ani mai tarziu, formatia noastra. Sper ca nu s-au suparat profesorii de la colegiul Alexandru Vlahuta pe noi, pentru ca elevii veniti la examenele de corigente s-au adunat la usa noastra sa vada ce facem si s-a dat peste cap complet orarul examenelor. Dar, trecand peste toate astea, am vazut aici o scoala peste asteptarile noastre, o scoala ca afara."  a declarat Cornel Ilie , solistul grupului.

Albumul "Ca pe vremuri" va avea parte si de un turneu de promovare national, ce va incepe pe 7 octombrie 2010 si va cuprinde 12 orase. Baietii de la Vunk pot fi vazuti in aceasta saptamana in Bucuresti, trupa urmand sa sustina un concert miercuri, 8 septembrie, in club A .

Foto: Edward Aninaru

Citeste si

Solistul de la Vunk are nevoie de o sosie

A aparut “Artificii pe tavan”, noul videoclip Vunk (VIDEO)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea