Showbiz

#pop #alte-genuri #vonda shepard #lansare #album #far from the sun #romania #16 februarie 2009

Vonda Shepard, lansare de album in Romania

“Fara From The Sun”, noul album al Vondei Shepard va fi lansat oficial in Romania luni, 16 februarie , la libraria Carturesti din Strada Arthur Verona 13-15, informeaza Fundatia Artmania.

La lansare vor fi prezenti atat Vonda Shepard, cat si membrii trupei sale: Michael Urbano, Jim Hanson si James Ralston.

“From The Sun” a fost compus la sase ani dupa ultimele inregistrari din studio pentru Ally McBeal. Albumul a fost realizat in colaborare cu Mitchell Froom, renumit producator si artist.

Vonda a colaborat pentru acest album cu nume binecunoscute din lumea muzicii: chitaristul James Ralston (a cantat cu Tina Turner ), basistul Jim Hanson (i-a acompaniat pe Johnny Cash si Bruce Springsteen ) si bateristul Matt Chamberlain (David Bowie, Tori Amos, John Mayer).

Albumul va promovat printr-un turneu european ce va contine 23 de concerte, printre care si un show in Romania. Concertul este programat sa aiba loc pe 18 februarie 2009 la Sala Palatului din Bucuresti.

Biletele de 80, 100, 130 si 160 de lei sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, precum si online, pe www.bilete.ro, www.blt.ro, www.ticketpoint si www.myticket.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea