Showbiz

#dj sava #tina #25 iunie 2009 #sala polivalenta #v8 #voltaj #album #lansare #rock #damian&brothers

Voltaj si-a lansat ultimul album in fata a 6000 de spectatori

Trupa Voltaj a concertat ieri, 25 iunie, in fata a peste 6000 de fani in Sala Polivalenta din Bucuresti, cu ocazia lansarii albumului “V8”. Deschiderea a fost facuta de DJ Sava si Tina, fosta componenta a trupei Pops.
 
Recitalul Voltaj a fost o experienta multimedia de neuitat: proiectii pe 200 de mp de ledscreen, jocuri de lumini, scene mobile etc.
 
Pe langa piese incluse pe proaspat lansatul album “V8” ("30 de grade", "Lala", "Vara trecuta") , baietii de la Voltaj au oferit publicului majoritatea hiturilor lansate in ultimii 11 ani: "Albinutza", "Asta-i viata", "Ora De Germana", "Noapte buna", "Pata pe tine".
 
Voltaj
Punctul de atractie maxima a fost cel in care Damian & Brothers au urcat pe scena alaturi de Voltaj si DJ Sava, pentru a interpreta o piesa inclusa pe albumul "V8", single care imbina cele 3 stiluri muzicale abordate de artisti.
 
Tot la concertul Voltaj au mai participat, de data aceasta in calitate de spectatori: Elena Basescu, Horia Brenciu , Cornel Ilie (Vank), Cristi Enache (Directia 5), Mihai Margineanu , Florin Grozea (HI-Q), Catalin si Andra Maruta, trupa Crazy Win, Matteo, Ana-Maria Ferentz, precum si cei doi copii ai lui Calin Goia, vocalul trupei Voltaj.
 
Urmareste mai jos o inregistrare din cadrul concertului de la Sala Polivalenta


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea