Showbiz

#25 iunie 2009 #sala polivalenta #voltaj #concert #electro #rock

Voltaj isi continua activitatea

Trupa Voltaj a pus capat zvonurilor potrivit carora si-ar inceta activitatea.

Iata raspunsul oficial al formatiei referitor la aceste zvonuri: “Din cauza concertelor pe care le avem, din cauza lipsei de timp, am intarziat aparitia acestui album, fapt ce i-a afectat pe fanii nostri. Si cum ei sunt cei care conteaza cel mai mult pentru noi, ne-am gandit la o solutie in acest sens. De-acum incolo vom lansa doar single-uri .”
 
Astfel, trupa online .
 
In curand, fanii Voltaj vor putea sa se bucure de muzica lor mult mai repede, putand descarca single dupa single. “Atunci cand vom lansa mai multe single-uri, le vom da ocazia prietenilor nostri sa-si alcatuiasca online propriul album, alegand piesele preferate, ce vor fi insotite si de alte materiale speciale”, a spus Bobby Stoica, claparul trupei.
 
Formatia Voltaj a ajuns pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru concertul din 25 iunie de la Sala Palatului, care se anunta a fi, cel mai spectaculos concert din istoria trupei.

“Efectele speciale, productia impresionanta, 200 mp de ledscreen, scenele mobile vor face din acest concert unul cu adevarat spectaculos. Va fi asemanator cu ceea ce s-a intamplat la Depeche Mode acum trei ani.”, spun cei de la Voltaj. In deschiderea spectacolului vor fi Dj Sava si Tina, iar pe parcursul concertului vor urca pe scena si Damian & Brothers.

Urmareste videoclipul piesei “ Vara trecuta ”, cel mai nou single semnat Voltaj:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea