Showbiz

#rock

Voltaj, in turneu prin tara

Voltaj va sustine 9 concerte in cadrul unui turneu prin tara, ce porneste astazi si se va intinde pana pe 18 iulie.

Evenimentul este organizat de Radio FM, printre orasele in care va concerta formatia, regasindu-se Ploiesti, Targu Mures, Cluj Napoca, Brasov, Ptiesti sau Ramnicu Valcea.

Inainte de fiecare show, membrii formatiei se vor intalni cu fanii si vor participa la o sesiune de autografe .

Primul spectacol va avea loc la Palatul Culturii din Ploiesti, pe 1 iulie, incepand cu ora 21.00. Concertul va fi urmat de o intalnire cu fanii la KFC Omnia Winmarkt, programata pentru ora 15.00.

Voltaj, concerte si pe litoral

Tot luna aceasta, Voltaj va mai sustine o serie de concerte pe litoral, conform site-ului oficial al trupei. Printre statiunile ce se regasesc in programul Voltaj, se numara Neptun, Eforie Sud, Costinesti, Navodari sau Saturn.

Voltaj, pe piata muzicala de 2 decenii

Voltaj este o trupa matura, o pionera a muzicii rock autohtone. Formatia a fost infintata in 1982, prima aparitie discografica avand loc insa mai tarziu, in 1995, la 13 ani de la infiintarea trupei. Printre piesele de referinta ce apar pe albumul de debut, "Pericol de moarte", aparut in 1996, se regasesc "Nori de hartie" si "Lumina".

Componenta grupului a suferit schimbari pana in 1998, cand trupa s-a stabilizat si si-a cosmetizat stilul muzical adoptat la inceput. In prezent, in formula actuala ce-l prezinta pe Calin Gruia ca solist, Voltaj cunoaste succese dupa succese prin hit-urile ce ridica de fiecare data sala in picioare la concerte, cum ar fi "Asta-i viata", "Ora de germana", "Albinutza", "Zodia C", "Un pas in fata", "Iarna", "20", sau "Povestea oricui".

In 2003, trupa sarbatoreste 5 ani de existenta in formula noua si lanseaza albumul "Best of". De cand s-a lansat si pana in prezent, Voltaj a primit numeroase premii ale industriei muzicale romanesti printre care 2 premii MTV , cel pentru "Cel mai grup" si "Premiul industriei muzicale pentru cel mai bun grup", cat si premii pentru cel mai bun single, cel mai bun album, cea mai ascultata melodie etc.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea