Showbiz

#blocaj #rinichi #monden #boala #solist #frontman #anthony kiedis #red hot chili peppers #rock

Vocalul Red Hot Chili Peppers, cu un picior in groapa

Anthony Kiedis , solistul grupului Red Hot Chili Peppers , a fost foarte aproape de un blocaj renal, determinat de o boala pe care artistul o are de ani buni.

Din surse apropiate artistului, s-a descoperit ca solistul a fost internat in mai multe randuri intr-un spital din Los Angeles pentru a-i fi tratata boala de care sufera.

Acelasi surse sustin ca starea lui Anthony se poate inrautati din cauza consumului de cocaina si heroina .

De altfel, Keidis risca sa ajunga pe lista celor care asteaptau un transplant de rinichi. Daca s-ar fi ajuns pana aici, lucrurile la el s-ar fi complicat, avand in vedere ca cei dependenti de droguri sau alcool au sanse foarte reduse sa primeasca un organ.

Nu demult, Daily News anunta ca „sanatatea lui Anthony era destul de subreda”. Vestea buna este ca lucrurile s-au mai ameliorat si ca artistul a depasit faza critica gratie tratamentelor pe care le-a urmat.

Desi familia cantaretului nu s-a aratat doritoare sa furnizeze mai multe detalii, aceasta a negat totusi ca artistul a fost internat din cauza rinichilor.

Artistul a fost vazut ultima data pe scena in luna august a acestui an, in cadrul unui festival de muzica din Pittsburgh. Rolul acestuia acolo a fost insa doar de gazda, solistul rugand presa sa nu-l intrebe de ce nu canta.

Anthony Kiedis (46 ani) a mai deschis subiectul dependentei sale de droguri in biografia din 2004, „Scar Tissue”. Acesta a marturisit ca nu mai consuma stupefiate din 2001.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea