Showbiz

#laura cosoi #smiley #razvan fodor #cristi stanciu #film #simplu #mtv

VJ-ii MTV joaca intr-Un Film Simplu

Ela, Oana si , trei dintre VJ-ii , si-au jucat propriile roluri in pelicula de televiziune Un Film Simplu , produs de MediaPro Pictures si difuzat la toamna de Pro !

Filmul, care are ca subiect o zi din viata trupei Simplu, incepe cu o serie de interviuri ale baietilor la MTV, continua cu o spectaculoasa , unde Cristi Stanciu i-a intervievat pe Razvan Fodor si Laura Cosoi , si se termina cu un superconcert, unde VJ Ela si VJ Oana au stat de vorba cu cativa dintre fanii trupei.


"Mi-am jucat propriul rol, adica am stat de vorba cu publicul aflat la Simplu si ne-am ghidat dupa un scurt scenariu facut in stilul MTV", a declarat VJ Ela, in timp ce Cristi Stanciu a vorbit despre emotiile pe care le-a avut la filmari: "Cu toate ca mi-am jucat propriul rol, am avut ceva emotii. Nu din pricina camerelor, ci pentru faptul ca eram pentru prima data pe platourile de filmare ale unui lungmetraj".


Oana Tache, Party Girl la MTV si ProFM DANCE, povesteste despre experienta pe care i-a oferit-o Un Film Simplu! "La prima vedere, intr-un cuvant totul pare SIMPLU! Ei bine, pentru mine asa a si fost avand in vedere ca mi-am jucat propriul rol, adica Oana Tache, VJ-ita de la MTV! M-am simtit extraordinar alaturi de toti cei din echipa: ne-am imprietenit foarte repede, am stat la palavre in pauze si ne-am distrat cat se poate de SIMPLU, dar totodata de efect. Imi face o deosebita placere sa fac parte din acest proiect, sper sa mai urmeze si altele si astept cu sufletul la gura filmul. Mai multe nu va spun pentru ca pur si SIMPLU e mai bine sa va lamuriti singurei cat de tare e sa fii SIMPLU", a declarat entuziasmata VJ-ita MTV.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea